Description

De Frankrijkstick zonder USB stick, verstuurd per e-mail

Downloadbestanden van de Frankrijkstick

Euro 15.00

*Prices include VAT

excluding VAT

0 star(s) in 0 review(s) Write a review
Nu uit: de Frankrijkstick, 5 Franse verrassingen in boekvorm
Met boeken van Philip Freriks, Harmen Malderik en Frank Reinout (Super Sarko)

Frank Reinout - Super Sarko!
Een emigrantenzoon die het tot hoogste baas van Frankrijk bracht. Hoe deed hij dat? Een haarscherpe analyse van de Franse president Nicolas Sarkozy en zijn verwoede pogingen herkozen te worden. Conclusie van de auteur: Sarkozy is voor niets en niemand bang.
Philip Freriks - De meridiaan van Parijs
Ontdek de mooiste en meest bijzonder plekken van Parijs waar het massatoerisme niet komt. Philip Freriks neem je aan de hand bij een heerlijke wandeling door de Lichtstad en de Franse (cultuur)historie en laat je dingen zien die je zelf nooit eerder hebt opgemerkt.

Een boeiende handreiking voor een alternatieve voettocht door Parijs. (Recensie NBD Biblion)
armen Malderik - De kleine koningin
De kleine Koningin van Harmen Malderik beschrijft een fietstocht van een vader met zijn zestienjarige zoon die in Haarlem begint en naar de Franse Dordogne voert. Tijdens de meer dan duizend kilometer lange tocht koppelt de verteller gebeurtenissen aan herinneringen, mijmeringen en filosofisch getinte gedachten die meestal de fiets tot onderwerp hebben.
Philip Freriks - Gare du nord
Gare du Nord, het Parijse noordstation, is met name voor Nederlanders en Belgen de toegangspoort tot Frankrijk. Al anderhalve eeuw lang. Een kopstation, dus iedereen stapt uit. Op de stoep aan het einde van de perrons begint de andere wereld. Overweldigend en onweerstaanbaar. Info & ebook

Sfeervolle en zeer Franse impressies, verhalen en herinneringen. (Recensie NBD Biblion)
Philip en Lili Freriks - Les chats de Lili / De katten van Lili
Lili Freriks heeft een bijzondere relatie met katten. Een van hen heeft haar weer aan het schilderen gezet. U kent ze, dat soort verhalen. Maar toch, die kat, van wie ze zielsveel hield, zette haar aan het werk. Hij poseerde eindeloos voor haar. Veelal slapend, altijd met kattengeduld. Geschreven en geschilderde portretten van even zo vele persoonlijkheden. Elke kat is uniek. Net zoals mensen.

Philip is het sterkst wanneer het over de Franse taal gaat of over typische Franse leefgewoontes. (Recensie NBD Biblion)

Overal op lezen
De ebooks zijn gemaakt in het epub-formaat, dat de meeste ereaders kunnen lezen. Op de computer lezen kan ook (met Digital Editions (gratis)) en ook iPhone, iPad en iPod zijn geschikte leesapparaten (met Stanza of TXTR).

Onbeperkt lezen
De ebooks bevatten geen leesbeveiliging. Dat betekent geen technische problemen en je kunt al je vrienden er mee verrassen.

Reviews