Description

Voor e-readers, tablets, iPad, laptop ebz
Article code0814434011477

Onyx Boox Reading Light - oplaadbaar

Euro 29.95

Euro 16.95

*Prices include VAT

excluding VAT

0 star(s) in 0 review(s) Write a review
LEPOWER LED-bladwijzer Book Light, 3 kleur temperaturen & Traploze instelbare helderheid, oogbeschermend, Ingebouwde USB-oplader voor gemakkelijk opladen, Perfect voor e-readers, tablets, laptops, IPads enz.

Ingebouwde oplaadbare USB: ongeveer 1 uur voor volledig opladen en gaat ongeveer 8 uur mee (bij de laagste instelling).
Beschikt over een ingebouwde USB-oplaadkabel, er is geen aparte voedingskabel nodig om via de usb-poort op te laden via uw powerbank, laptop, computer, lader, enz.
OGENBESCHERMING: 3 Kleurtemperaturen, traploze helderheid, u hoeft alleen maar op de knop te drukken om verschillende helderheid en kleur aan te passen.
Dit comfortabele LED-leeslampje voorkomt vermoeidheid van uw ogen of het storen van anderen. Vermindering van de inspanning van de ogen tijdens het lezen, werken of studeren.
DRAAGBAAR & LICHTGEWICHT: het is klein en handig genoeg om overal mee naar toe te nemen. Met een clip kunt u deze tijdens het lezen op uw boek, e-reader, tablet enz vastklikken. Het kan ook plat worden gemaakt en fungeren als een bladwijzer.
DUURZAAM EN FLEXIBEL: Met de zachte rubberen rand en buigbare metalen hals van hoge kwaliteit kunt u de richting van het licht bepalen. U kunt het op het bureau laten staan ​​of het op uw boeken klemmen.

Reviews