Productbeschrijving

met trackpad en pogo pin aansluiting - Zwart
Artikelcode6949710309154

Boox Magnetische Keyboard Hoes voor Boox Tab Ultra C Pro

Euro 169.99

Euro 159.99

*Prijzen zijn inclusief btw

exclusief btw

De magnetische toetsenbordcover is uitgerust met een ingebouwd trackpad en een volledig toetsenbord. Er is gebruik gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen vingerafdrukken, en de achterkant is ontworpen met een holle ruimte voor de camera. U kunt soepel typen met het toetsenbord, de productiviteit verhogen met snelkoppelingen en moeiteloos navigeren met behulp van het trackpad.

*Update naar de nieuwste firmware, stel de vernieuwingsmodus in op 'ultrasnel' en pas de snelheid van de muisaanwijzer aan op 80% (of zoals gewenst) voor een betere ervaring.

Highlights:
  • Met een magnetische hoes en een magnetische flap.
  • Compleet toetsenbord en ingebouwd trackpad.
  • Bestand tegen 15.000 bochten (testgoedgekeurd).
  • Verstelbare hoek van 120° tot 180°.
  • Ondersteunt maximaal 51 taallay-outs (via de software van het apparaat).

Specifications
Dimension: 250 x 190 x 7 mm (9.8" x 7.5" x 0.28")
Weight: Approx. 507g (17.9oz)
De BOOX Keyboard cover mét trackpad voor Tab Ultra C Pro magnetische toetsenbord cover met zeer mooi pogo pin aansluitsysteem.

De Hoes is gemaakt van kunstleer in een huidachtige, zachte afwerking en elegante zwarte kleur. En de achterkant heeft een uitsparing om plaats te bieden aan de camera. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een verfijnde, strakke uitstraling, geschikt voor een moderne werkplek.

Eenvoudig aansluiten
U kunt de Tab Ultra direct aansluiten op de pogo-pin-connectoren. En er is geen extra voeding of Bluetooth-koppeling voor nodig. Gewoon klikken en gebruiken.

Handige snelkoppelingen
Het biedt een verscheidenheid aan Tab Ultra C Pro-exclusieve snelkoppelingen, zoals het aanpassen van warme en koude verlichting, verversen, schermafbeeldingen maken en het volume aanpassen door simpelweg op de functietoets en een cijfertoets te drukken.

Compact en draagbaar
Dit toetsenbord is 40% kleiner dan een standaardtoetsenbord en heeft toch 64 toetsen, waaronder uw standaardfunctie-, cijfer- en pijltoetsen. Dit kleinere formaat is praktisch omdat het minder ruimte in beslag neemt.

Comfortabel typen
De breedte van de toetsen is net zo groot als die op laptops of desktopcomputers. We hebben ook de afstand tussen de toetsen aangepast zodat je comfortabel kunt typen.

2-in-1-ervaring
U zult genieten van een laptopachtige ervaring wanneer u de Tab Ultra C Pro gebruikt met deze toetsenbordhoes.

Met een handige trackpad
Voor snel en moeteloos navigeren