Productbeschrijving

Met handige Standaard functie
Artikelcode6949710309727

Magnetische Hoes Boox Go 10.3

Euro 50.99

Euro 44.99

*Prijzen zijn inclusief btw

exclusief btw

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Go 10.3 Magnetische Hoes

De magnetische hoes voor de Go 10.3 is gemaakt van elegant kunstleer, biedt een zachte aanraking en beschermt het apparaat tegen krassen. De magnetische flap kan fungeren als een penlus om de stylus veilig te houden. En wanneer het niet nodig is, kan het eenvoudig worden verwijderd.

Hoogtepunten

• Sterke magnetische hoes • Afneembare magnetische flap • Fungeert als opvouwbare standaard • Gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer • Ondersteunt auto-slaap/waakfunctie

Specificaties

• Afmetingen: 237 x 185 x 5 mm (9.3’’ x 7.3” x 0.19”) • Gewicht: ca. 263g (9.3oz)

Compatibiliteit

• Go 10.3

Lees Boeken Handsfree

De hoes biedt niet alleen bescherming voor de Go 10.3 tegen krassen en stoten, maar dient ook als een handige standaard. Vouw de hoes moeiteloos en geniet van het lezen van boeken en luisteren naar audio op het apparaat, zonder ongemak in je polsen. Pas de hoes aan om content vanuit elke hoek te bekijken.

Flexibele Flap voor Gemakkelijk en Veilig Gebruik

Het apparaat kan op twee verschillende manieren worden gebruikt dankzij de afneembare magnetische flap. Wanneer je de stylus moet meenemen, bevestig je simpelweg de flap om een penlus te creëren die je pen veilig houdt. Als je het volledige potentieel van je apparaat wilt verkennen, probeer dan de flap te verwijderen voor een meer onbeperkte ervaring. Verwijder de magnetische hoes en de flap wanneer je aantekeningen maakt.

Zachte Aanraking met een Getextureerd Oppervlak

Door een innovatieve methode op het geselecteerde vegan leer, biedt de hoes een strakke textuur die ongelooflijk zacht en comfortabel aanvoelt. En de voorkant heeft de mogelijkheid om het apparaat automatisch in de slaapstand te zetten. Zodra de hoes is teruggevouwen, wordt de Go 10.3 wakker en is hij klaar om te lezen en notities te maken.

Geniet van een Gemakkelijke Onderweg-ervaring

Met de magnetische hoes tilt de Go 10.3 buitenactiviteiten naar een heel nieuw niveau van plezier. Pak de hoes en je apparaat en begin direct aan je reis.

Reviews