Productbeschrijving

Merk Doodroo, 3 Stuks, Metaal
Artikelcode8018417456770

Vervangingstips Metaal Apple Pencils 1e en 2e generatie

Euro 14.95

*Prijzen zijn inclusief btw

exclusief btw

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE METALEN TIPS VOOR APPLE PENCILS VAN DE 1e EN 2e GENERATIE?

De vervangende metalen punten van doodroo zijn compatibel met zowel de 1e als de 2e generatie Apple Pencils. Nooit meer zoeken naar verschillende tips als je ze allebei gebruikt.

De 3 tips van ABS die in de verpakking zitten, gaan zeer lang mee en garanderen een uitstekende mate van nauwkeurigheid en gevoeligheid. Ze maken het mogelijk om zelfs de kleinste details nauwkeurig uit te voeren.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE VERVANGENDE METALEN TIPS

De vervangende tips passen gemakkelijk en snel: schroef eenvoudig de punt van de Apple Pencil los en schroef de nieuwe erop.

De gevoeligheid en het reactievermogen van de tips zijn vrijwel identiek aan die van de originele Apple tip. Schrijven gebeurt bijvoorbeeld in realtime, zonder enige vertraging, en het is mogelijk om de druk en dikte van de streek op een volledig natuurlijke en vloeiende manier te regelen. Het voelt alsof u een echte styluspen vasthoudt, waarmee u zeer fijne details kunt bereiken: allemaal zonder vlekken of onnauwkeurigheden.

De metalen punt is krasbestendig en gaat lang mee: aan de ene kant hoeft u zich geen zorgen te maken dat het scherm van uw iPad kapot gaat, aan de andere kant kunt u deze vervangende tips heel lang gebruiken .

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE VERVANGINGSTIPS:

  • Pak met drie reservetips
  • Compatibel met Apple Pencils van zowel de 1e als de 2e generatie
  • Eenvoudig te installeren op pennen
  • Uitstekende precisie en vloeibaarheid voor kleine details
  • Krasbestendige metalen punt om beschadiging van het display van de iPad te voorkomen