Productbeschrijving

Cleaningkit met handige Standaard voor je e-reader, smartphone of tablet
Artikelcode8052679100255

Doodroo Standaard en Cleaningkit in 1

Euro 19.95

*Prijzen zijn inclusief btw

exclusief btw

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Multifunctioneel:

  • Gebruik het als Standaard voor bijvoorbeeld je E-reader, Smartphone of Tablet.
  • Schoonmaakkit: voor al je apparaten met display.

Met sproeien en wrijven, het is gemakkelijk te dragen door z'n compacte formaat, het is zacht door het supervezeloppervlak en is veilig voor het display, het ontsmettingsvermogen is sterk. Het kan herhaaldelijk worden gebruikt, het kan worden gebruikt na reiniging en droging.

FUNCTIES: Reinigen, desinfecteren, antistatisch, ontvetten. Verwijder het vet/de olie en vingerafdruk. Toepassingsgebied: Momenteel gebruikt voor iPad/Tablet/smartphone/notebook PC/e-reader/ indicator/televisiescherm

CHEMISCH VRIJ: Vrij van chemicaliën en geen gebruik van vervelende vloeistoffen, het is de beste oplossing voor het verkrijgen van schone, streepvrije oppervlakken. Anti-allergeen en milieuvriendelijk. Bevat geen alcohol, ammoniak of welke geur dan ook. Is veilig te gebruiken in de buurt van kinderen, huisdieren en is milieuvriendelijk.

DRAAGBAAR: accepteer nooit een vies scherm. Stop de schermreinigers in je rugzak, aktetas of handtas. Je gaat nooit meer van huis zonder!

EENVOUDIG GEBRUIK: Gewoon sprayen en gemakkelijk over uw scherm vegen. U hoeft niet te schrobben of druk uit te oefenen om vuile vlekken te verwijderen.

TELEFOON & TABLET STAND FUNCTIE: Deze standaard werkt met alle 4-11" apparaten en biedt u een comfortabele kijkhoek.

HERVULBAAR & WASBAAR

Reviews