<< Vorige


Waterproof Slimfit hoes voor Kobo Aura H2O


Van Gecko Covers. In diverse kleuren verkrijgbaarWaterproof Slimfit hoes voor Kobo Aura H2O
Voor als je een elegante hoes zoekt voor de Kobo Aura H2O, die geen ruimte inneemt en bijna geen gewicht toevoegt. Voorkom krassen of een gebroken scherm!

  • Gaat automatisch aan/uit door ingebouwde ‘wake-up/sleep’ functie.
  • 'Click-in’ systeem maakt deze cover een tweede huid voor je Aura H2O.
  • De materialen van deze hoes zijn Waterproof!
  • Conform Europese richtlijnen bieden wij 2 jaar garantie!


Uitgebreide omschrijving

Slimfit
Ben je op zoek naar een cover die geen extra ruimte inneemt in je tas? Gecko Covers introduceert met deze Waterproof Slimfit cover een hoes die waterbestendig is en er daarnaast erg aantrekkelijk uitziet.

Materiaal
De buitenkant van de cover is bespannen met hoogwaardig kunstleer waardoor het geheel er zeer fraai uitziet. Het deksel van de hoes is aan de binnenkant bekleed met antislipmateriaal, zodat het scherm van je e-reader beschermd is tegen krassen en je de hoes stevig kunt vasthouden. Alle materialen van deze cover zijn waterbestendig, waardoor de cover niet beschadigd raakt wanneer het in aanraking komt met water.

Click-in
Jouw Kobo Aura H2O e-reader klik je als het ware in een harde plastic 'case'. Deze 'case' is op maat gemaakt en de Kobo Aura H2O e-reader kan op deze manier nooit uit de hoes vallen. De hoes geschikt voor de Kobo Aura H2O is licht van gewicht en sluit met behulp van een lus met een plat magneetje, waardoor de beschermhoes niet dikker wordt.Specificaties

E-reader type: geschikt voor Kobo Aura H2O
Afmetingen apparaat (L x B x H): 17.9 x 12.9 x 0.97 cm
Gewicht: 140 gram
Producttype: Hoes
Euro 28.95
Voorraad:Aantal