Over onsE-readerweb.nl is een webwinkel met verkoop van e-readers en Tablets van diverse merken.
Wij bieden onze artikelen met zéér scherpe prijzen aan. Bestellingen worden zeer snel geleverd en in de meeste gevallen de volgende werkdag bezorgd. We verzenden meestal met PostNL Pakketten (=TNT), maar soms ook met DHL, GLS of andere vervoersmaatschappijen

Wij staan voor kwalitatief goede producten, betrouwbare en snelle levering en goede service.
Tevens hebben wij diverse accessoires voor e-readers zoals luxury cases, SD geheugenkaarten, leeslampjes en USB stopcontact adapters.

Wij hebben geen consumenten winkelpand. De meeste artikelen worden vanuit magazijnen in heel Nederland verzonden. We verzenden wereldwijd. Afhalen is ook mogelijk, echter alleen op afspraak.
We hanteren de meest gebruikelijke en veilige betaalmethoden zoals iDeal, creditcard, Paypal of bankoverboeking. Contant betalen is ook mogelijk.

e-readerweb.nl behoort tot e-mediaweb.nl B.V. een keten van webshops.
e-mediaweb.nl B.V. is een jonge ambitieuze speler op de webshop markt, met inmiddels diverse webshops in diverse branches.
Onze webshops zijn overzichtelijk; elke webshop is gericht op een bepaald thema of een bepaalde branche. Je wordt binnen de webshop niet afgeleid met allerlei branchevreemde neven artikelen. Wel kunnen er verwijzingen naar de andere, bij e-mediaweb.nl aangesloten webshops staan.
We proberen onze webshops eenduidig in te richten met een voor de klant eenvoudige manier van winkelen. Alle artikelen zijn overzichtelijk ingedeeld in artikelgroepen en soms subartikel groepen.
Overal wordt de voorraadstatus duidelijk aangegeven, zodat u direct weet of het gewenste artikel voorradig is en direct geleverd kan worden.
We hebben geen fysieke winkels. Echter, indien een artikel vooraf bekeken of beoordeeld moet worden, dan kan dat in de meeste gevallen. Graag maken we hiervoor wel eerst een afspraak, daar de diverse artikelen op verschillende plaatsen in het land op voorraad staan. We kunnen dan de juiste plek voor bezichtiging doorgeven en zorgen dat er iemand is die u kan helpen.

De volgende webshops behoren tot e-mediaweb.nl:


fitness en aanverwante artikelen, zoals zwembaden, sauna's, whirlpools, sportvoeding.

e-readers en tablets voor e-reading

e-books en luisterboeken, direct te downloaden, e-books-bon, de digitale versie van de boekenbon

tablets

boeken

woonaccessoires maar ook bijvoorbeeld tassene-readerweb.nl

Adres
: A. van Leeuwenhoekweg 34 C
 2408 AN Alphen aan den Rijn  
Postadres
: Postbus 1248
 2400 BE Alphen aan den Rijn
 Nederland
Email        
Website
Tel
:
Mob
: 0172263040
kvk
: 68458614
Bankrekening
: NL36INGB0004824928 t.n.v. e-mediaweb.nl BV
buitenlandse betaling
: IBAN: NL36INGB0004824928
 BIC: INGBNL2A
Website e-books