Descripción

5 e-books rond koning en kroning. 5 E-books per e-mail geleverd.

Downloadbestanden van de Oranjestick

Euro 15.00

*Los precios incluyen el IVA

IVA no incluido

0 estrellas en 0 comentarios Escriba un comentario
Ik ben Alexander, klaar voor de troon Han van Bree
Er bestonden twijfels over Willem-Alexanders geschiktheid voor het koningschap en ook hijzelf leek niet altijd evenveel zin te hebben in de baan die onvermijdelijk op hem wacht. Hij vloog enkele keren (letterlijk en figuurlijk) stevig uit de bocht. In dit boek wordt het leven van de prins kritisch onder de loep genomen.
Het fenomeen Máxima Piet Lekkerkerk
Máxima mag je gerust een fenomeen noemen. Vrijwel niemand in Nederland wist in het voorjaar van 1999 van haar bestaan af. Maar toen bekend werd dat zij de nieuwe vriendin van prins Willem-Alexander was, had binnen een half jaar bijna iedereen een mening over haar gevormd. Dit boek probeert een antwoord te geven op de meest voor de hand liggende vragen over prinses Máxima die de meeste mensen vergeten te stellen.

Degelijk, heel prettig leesbaar. Recensie NBD Biblion
Koningskind. Heeft Willem-Alexander recht op de troon? Rob van Hoorn
Heeft de koning Willem-Alexander wel recht op de troon? Alles draait daarbij om de vraag: is zijn overgrootmoeder koningin Wilhelmina wel de echte dochter van koning Willem III? In deze, deels op feiten gebaseerde, royal detective probeert hoofdpersoon Gijs van Ravenstein antwoord te vinden op die vraag. Hij wordt in zijn zoektocht gedwarsboomd door onbekende maar machtige tegenstanders. Hij doet een ontdekking die het voortbestaan van het Huis van Oranje aan het wankelen brengt.
De vergelding: aanslag op de koning Olaf Andersen
Bij een aanslag op de koning vliegt het glas van de Gouden Koets alle kanten op. De koning zelf zakt dodelijk getroffen in elkaar. Verderop wachten ministers en kamerleden tevergeefs op de aankomst van de koning. Als de harde boodschap hen uiteindelijk bereikt, is de chaos in Den Haag al niet meer te overzien.

De herkenbare locatie en de vlotte stijl maken dit een leesbare politieke thriller. Recensie NBD Biblion
Ik wil geen koningin meer zijn! Marieke de Koning
Koningin Caroline heeft het druk met koninginnenzaken. Elke dag moet ze linten knippen, knopen doorhakken en ook nog zwaaien naar de mensen. Op een dag wil ze niet meer. Ridder Robbert, Karel Kok en Dokter Douwe proberen haar te helpen, maar de koningin houdt voet bij stuk: de baas zijn is stom. Minister Mors neemt graag haar plaats in. Alleen Ton Tuinman weet haar met een wilde rit in de kruiwagen over te halen om weer de leiding te nemen over het koninkrijk.

Fraai geïllustreerd kinderboek voor 5 tot 7 jaar. In PDF.


Overal op lezen
De ebooks zijn gemaakt in het epub-formaat, dat de meeste ereaders kunnen lezen. Op de computer lezen kan ook (met Digital Editions (gratis)) en ook iPhone, iPad en iPod zijn geschikte leesapparaten (met Stanza of TXTR).

Onbeperkt lezen
De ebooks bevatten geen leesbeveiliging. Dat betekent geen technische problemen en je kunt al je vrienden er mee verrassen.

Comentarios