Descripción

Spanning om te snijden. 5 spannende E-books per e-mail geleverd.

Downloadbestanden van de Moordstick 4

Euro 15.00

*Los precios incluyen el IVA

IVA no incluido

0 estrellas en 0 comentarios Escriba un comentario
De indringer - Håkan Östlund
De uitgelaten vakantiestemming is op slag voorbij als Henrik, Malin en hun twee jonge kinderen bij thuiskomst op Fårö de gezinsfoto terugvinden met gaten op de plek van hun ogen. De onrust groeit door de anonieme dreigbrieven die volgen en ontaardt zelfs in regelrechte paniek als hun dochtertje op haar eerste schooldag na de vakantie tijdens de lunchpauze wordt ontvoerd.

De auteur heeft met dit boek opnieuw een perfecte pageturner afgeleverd. Alles klopt in dit spannende boek. Recensie NBD Biblion
Tweeling - Merete Junker
De examenklas van een middelbare school in de Noorse stad Skien wordt opgeschrikt door een zelfmoord, een moord en een jong meisje dat uit haar ouderlijke huis verdwijnt. De speurtocht van inspecteur Mettes voert haar niet alleen naar plaatsen in de omgeving, maar ook naar Finland. Mensen met nauwe onderlinge banden en eenzame mensen zonder sociaal netwerk raken verstrikt in een knoop die zo strak zit dat het ontwarren ervan levensgevaarlijk is. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor meerdere tweelingen.

Junker smaakt naar meer. Inhoudelijk kan zij de concurrentie aan met Camilla Läckberg en collega's. NBD Biblion
De Al-Qaeda Connectie - Rolf Österberg
Fahjeed Rashwan is een tot Engelsman genaturaliseerde Saoedi die een eerzaam bestaan leidt in Londen. In werkelijkheid is hij een fanatieke volgeling van Ayman al-Zawahri, de opvolger van Osama bin Laden als leider van al-Qaeda. Fahjeed legt hem een plan voor om moslims zich te laten verdedigen tegen landen die de Islam aanvallen. De Nederlandse hoofdinspecteur Hans Buurman bemerkt een verband tussen drie op het oog totaal verschillende ongelukken die gelijkertijd plaatsvinden. Hij bijt zich er in vast.
The Black House | Eiland van de vogeldoders - Peter May
Op het Schotse eiland Lewis wordt een moord gepleegd die vrijwel identiek is aan een moord eerder dat jaar in Edinburgh. Rechercheur Fin Macleod wordt vanuit Schotse hoofdstad naar Lewis gestuurd omdat hij er geboren en getogen is. Het wordt een reis terug naar huis en naar zijn verleden. Tijdens het onderzoek ontmoet hij oude bekenden, allen met geheimen en verhalen.

Bekroond met de lezersprijs van het Festival voor het Spannende Boek in Frankrijk.
Kind van de rekening - Tove Klackenberg
Twee kinderen worden dood in huis aangetroffen. Hun lichamen zijn gewikkeld in plasticfolie. Aanvankelijk lijkt het voor officier van justitie Svea Lundström Duval een eenvoudige zaak te worden. Ze is overtuigd van de schuld van beide ouders en ze heeft haar aanklacht wegens moord al klaar. Maar tijdens het proces gaat ze twijfelen. Waarom komen de verhalen van de getuigen niet met elkaar overeen?

Door de Zweedse Thrilleracademie bekroond als Debuut van het Jaar.


Overal op lezen
De ebooks zijn gemaakt in het epub-formaat, dat de meeste ereaders kunnen lezen. Op de computer lezen kan ook (met Digital Editions (gratis)) en ook iPhone, iPad en iPod zijn geschikte leesapparaten (met Stanza of TXTR).

Onbeperkt lezen
De ebooks bevatten geen leesbeveiliging. Dat betekent geen technische problemen en je kunt al je vrienden er mee verrassen.

Comentarios