Descripción

De Lekker Lezenstick zonder USB stick, verstuurd per e-mail

Downloadbestanden van de Lekker Lezenstick

Euro 17.50

Euro 15.00

*Los precios incluyen el IVA

IVA no incluido

0 estrellas en 0 comentarios Escriba un comentario
5 Nederlandse romans van uitgeverij Mozaïek


Janne IJmker - Achtendertig nachten
Een historische roman over een vrouw die verdacht wordt van moord op haar man.
'Wordingsgeschiedenis vol melancholie en tegenslag, in een andere tijd die door de auteur verrassend dichtbij wordt gebracht. (Paul Gellings in De Stentor)

Els Florijn - Het meisje dat verdween
Aangrijpende roman over een joods gezin on oorlogstijd en een meisje van drie wordt opgepakt en op transport gaat richting de gaskamers.

'Halve nacht wakker gelegen van "Het meisje dat verdween" van Els Florijn. Het kan dus dat goede literatuur je je nachtrust kost. Moet maar.' -(tweet Andries Knevel)

Guurtje Leguijt - Niemandsland
Als Justus negen jaar is, overlijdt zijn moeder plotseling. Al vrij snel belandt hij in de jungle van de jeugdhulpverlening. Een schokkende psychologische roman.

Joke Verweerd - Stuifzand
Een meeslepende roman over een vrouw die na vele jaren weer teruggaat naar haar ouders en… haar dochter. Joke Verweerd weet het klein menselijk drama steeds weer trefzeker te schetsen.

Lody van der Kamp - Oorlogstranen
Een ontroerende roman over een joods meisje dat in de oorlog wordt opgenomen door een rooms-katholiek gezin en later op zoek gaat naar haar identiteit en haar wortels. Een boek over verraad, over verzet en opoffering en over de kracht van een belofte.

Overal op lezen
De ebooks zijn gemaakt in het epub-formaat, dat de meeste ereaders kunnen lezen. Op de computer lezen kan ook (met Digital Editions (gratis)) en ook iPhone, iPad en iPod zijn geschikte leesapparaten (met Stanza of TXTR).

Onbeperkt lezen
De ebooks bevatten geen leesbeveiliging. Dat betekent geen technische problemen en je kunt al je vrienden er mee verrassen.Comentarios