Descripción

Voor de échte schrijfervaring zoals op papier, 2 stuks in verpakking
Código artículo8018417456329

Doodroo Screenprotector Microsoft Surface Pro 3/4/5/6/7/7+

Euro 39.95

Euro 34.50

*Los precios incluyen el IVA

IVA no incluido

0 estrellas en 0 comentarios Escriba un comentario
PAPER-FEEL ANTI-REFLECTIE EN ANTI-VINGERAFDRUK BESCHERMFOLIE VOOR MICROSOFT SURFACE PRO 3/4/5/6/7/7+
Deze eenvoudig aan te brengen film voelt aan als papier, waardoor je je Surface-pen als een echt potlood kunt gebruiken.

PAPER-FEEL FOLIE VOOR MICROSOFT SURFACE: DE VOORDELEN

Met de papierachtige schermbeschermer van doodroo Microsoft Surface Pro 3/4/5/6/7/7+ kunt u schrijven, tekenen en aantekeningen maken op uw apparaat met behoud van uitstekende controle en vloeibaarheid. Je kunt je Surface Pen of vinger gebruiken en geniet van optimale wrijving dankzij de papierafwerking, wat resulteert in natuurlijke lijnen.

HET BELANGRIJKSTE VOORDEEL VAN EEN FILM MET PAPER-FEEL: SCHRIJVEN EN TEKENEN OP UW SURFACE PRO ALS EEN VEL PAPIER

Schrijven en tekenen op papier is een onvergelijkbare ervaring. Deze paper-feelfilm weet echter een optimale gevoeligheid te combineren met een uiterst natuurlijke textuur.

Laboratoriumtests hebben aangetoond dat de digitale stylus een weerstandswaarde van 24 heeft bij gebruik met de film op de tablet, terwijl een potlood op een vel papier een score van 25 op 100 scoort. Deze cijfers weerspiegelen de natuurlijke wrijving: het potlood glijdt niet rond en de pols is ontspannen en zorgt voor vloeiende bewegingen.

De film is daarom perfect voor het tekenen van lijnen, precieze details, decoratieve elementen, vectorafbeeldingen, rasterafbeeldingen, photobashed kunst of letters.

DE ANDERE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE BESCHERMFOLIE

De doodroo schermbeschermer is erg dun en zal de esthetiek en functionaliteit van uw Surface Pro niet in gevaar brengen. De microfoons en sensoren worden niet geblokkeerd: de camera blijft vrij voor elk gewenst gebruik, van selfies tot video’s.

De folie beschermt tegen krassen, waardoor je hem in je tas kunt meenemen zonder dat het display beschadigd raakt door wrijving tegen andere voorwerpen. Een papiergevoelfilm vermindert vingerafdrukken dramatisch. Over het algemeen kunnen veelvuldig gebruik en handlotions de schermen erg vuil maken: zodra u de folie hebt aangebracht, hoeft u het scherm niet meer regelmatig schoon te maken.

Dankzij de antireflectie-eigenschappen kunt u uw Surface Pro gebruiken en genieten van scherpe beelden onder alle lichtomstandigheden.

EENVOUDIG AAN TE PASSEN: INBEGREPEN ACCESSOIRES

In de verpakking vindt u alle accessoires die u nodig hebt om de film naadloos op het display van uw apparaat aan te brengen. Het aanvraagproces is heel eenvoudig en duurt slechts enkele minuten: volg eenvoudigweg de stappen in de handleiding.

Inhoud:

2 beschermfolies
2 sets applicatiegidsstickers
2 schoonmaakdoekjes
2 stofdoeken
2 applicators
1 instructieblad

VAN LERAREN TOT TATTOO-ARTIESTEN: PAPER-FEEL FILM VOOR VEEL VERSCHILLENDE MENSEN EN PROFESSIONALS

Alle Microsoft Surface Pro-bezitters kunnen genieten van de voordelen van deze screenprotector. Maar bepaalde professionals zullen vooral van de resultaten genieten: tatoeëerders, modelbouwers, modeontwerpers, grafisch ontwerpers, ingenieurs en cartoonisten.

De screenprtotector is ook erg handig voor leerlingen die tijdens de les aantekeningen willen maken. Het vergemakkelijkt sneller schrijven en stelt u in staat optimaal gebruik te maken van de functies door schermafbeeldingen en links aan uw aantekeningen toe te voegen: ideaal voor zowel face-to-face- als afstandsonderwijs.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE DOODROO PAPER-FEEL FILM

  • Papiergevoel: de stylus schuift niet rond en de pols is ontspannen, wat zorgt voor vloeiende bewegingen
  • Optimale gevoeligheid, natuurlijke textuur
  • Maximale precisie door de wrijving op de film, waardoor optimale prestaties voor grafisch ontwerpers en andere professionals worden gegarandeerd
  • Heeft geen invloed op het ontwerp of de functionaliteit van de Microsoft Surface Pro
  • Vingerafdrukreductie
  • Anti-reflectiefilm voor optimaal gebruik onder alle lichtomstandigheden
  • Snelle en eenvoudige toepassing met alle benodigde accessoires in de verpakking
  • Geschikte bescherming voor studenten en professionals

Als tekenen je passie is, ontdek dan de Doodroo's artist-gloves. Aan de andere kant zorgt onze Doodroo standaard ervoor dat u comfortabel video's kunt lezen en bekijken.


2 Stuks in verpakking

Comentarios