Productbeschrijving

ePaper Monitor voor comfortabel kijken + Stand-Cover
Artikelcode6949710307051

Boox Mira 13.3" ePaper Monitor - UITVERKOCHT

Euro 799.99

*Prijzen zijn inclusief btw

exclusief btw

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Niet meer op voorraad

BOOX 13,3" Mira ePaper Monitor
Net als papier. Geen vermoeiende backlight verlichting, maar oogvriendelijke fronlight verlichting (ook uit te zetten) met warm en koud licht.
Geniet van inhoud met de meest comfortabele weergave.

Alles-in-één computermonitor en tablet met E Ink (e-paper, technologie).
Dit is een onmisbaar hulpmiddel voor personen met lichtgevoeligheid en problemen met het gezichtsvermogen na een hersenschudding. Standaard computermonitoren werken met behulp van liquid crystal display (LCD)-technologie en hun schermen verversen met een snelheid van 60 keer per seconde. Deze flikkering kan worden waargenomen door personen met lichtgevoeligheid, wat kan leiden tot vermoeidheid van de ogen, hoofdpijn en computerintolerantie. LCD-schermen zenden ook blauw licht uit, wat na verloop van tijd kan leiden tot beschadigde netvliescellen.

Omdat de Mira geen achtergrondverlichting heeft, zendt het geen achtergrondlicht uit, ook geen blauw licht. Ze verversen ook met een veel lagere snelheid dan LCD, waardoor de schermgevoeligheid, vermoeidheid van de ogen en mogelijk, na verloop van tijd, schade aan het netvlies wordt verlicht.

De meesten van ons zijn sterk afhankelijk van computers en andere schermen om ons werk uit te voeren, te leren en ons dagelijks leven te beheren. De ONYX BOOX Mira zal u helpen uw tolerantie en comfort op het werk, op school en in het leven te vergroten door:

Features
 • Het uiterlijk van gewone inkt op papier na te bootsen
 • Biedt een comfortabel, laag contrast
 • Vermindering van gevoeligheden voor achtergrondverlichting en flikkering van computermonitoren
 • Verlichten van vermoeide ogen, hoofdpijn, visuele stress en intolerantie voor computerschermen
 • Een mogelijke oplossing bieden voor personen met het post-hersenschuddingssyndroom, migraine, ADHD en andere neurologische problemen die het gezichtsvermogen en de waarneming beïnvloeden
 • Een recente studie gepubliceerd in het Journal of Neurotrauma onderzocht het gebruik van niet-LCD-schermen voor personen met post-hersenschudding syndroom en computerschermintolerantie. Het onderzoek had zeer positieve resultaten met een verhoogde schermtolerantie en een langere leestijd zonder symptomen.

Vaak wordt het proberen om na een hoofdletsel weer aan het werk en naar school te gaan, vertraagd vanwege de gevoeligheden voor de tl-verlichting en schermen in de klas of op de werkplek. Deze monitor kan een tijdelijke oplossing bieden totdat de revalidatie zo ver gevorderd is dat de huisvesting niet meer nodig is.


 • Toonaangevende display technologie
 • Geleverd met Magnetische Stand-Cover, HDMI kabel + USB C kabel.
 • Beweegt snel, weinig vertraging.
 • Instelbare verversingssnelheid.
 • Aanpasbare verversingsmodus
 • Vloeiende verschillende taken.

Mira Software wordt samen met Mira gebruikt om de instellingen van de monitor en pc snel aan te passen.

Boox 13.3"Mira:
Resolutie 2200x1650
Aspect Ratio 4:3
Poorten: 3
Touch: Panel Supported

Tekst Modus:

Video Modus:

Slider Modus:

*De verversingssnelheid van E Ink-monitoren is niet zo hoog als die van conventionele monitoren, en een hogere snelheid leidt tot meer nevenbeelden. In de uitgebreide modus van de pc-verbinding hangt de reactiesnelheid van Mira ook af van de CPU van de pc.


De secundaire E-inkt monitor die u zoekt
Dual-light modus, variërend van warm licht tot koud licht, past in elke omgeving en elke taak.


Comfortabel bekijken
13,3-inch E Ink-scherm met een hoge resolutie van 2200*1650 en 207 dpi vermindert blauw licht en vermoeide ogen.


Slank en draagbaar
590 g, 5,6 mm op het dunste punt. Het ultradunne ontwerp met duurzaam aluminium biedt een draagbare ervaring.


Meerdere ingangen
Mira kan worden aangesloten op uw computer, smartphone en meer apparaten met een USB Type-C-poort en een mini-HDMI-poort. Het is compatibel met verschillende systemen, dus u kunt genieten van volledige flexibiliteit.


Compatibiliteit van systeem en apparaat


Aanraken en bedienen
Met het aanraakscherm van Mira kun je tikken, slepen, vegen en het scherm bedienen, allemaal afhankelijk van je bewegingen. De aanraakfunctie is beschikbaar voor Windows, macOS en Android.


Wees gerust om het op meer manieren te gebruiken
De 75x75 VESA-interface aan de achterkant van Mira maakt hem compatibel met verschillende houders. Je kunt hem dus optillen, kantelen, zwenken en zwenken. De  magnetische beschermhoes past perfect bij de interface en geeft Mira extra veiligheid en bescherming.

In de doos:
Boox Mira Monitor
Magnetische Stand Cover
HDMI Kabel
USB C kabelReviews