Productbeschrijving

USB stick met 5 e-books + bonus books in mooie geschenkverpakking

MANAGEMENTSTICK

Euro 19.95

Euro 17.95

*Prijzen zijn inclusief btw

exclusief btw

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Managementstick bevat managementbooks (verschijnt 15 sept)
Wim Aalbers - Verkoopkunst
Wiebe de Jager - Affilitate marketing
Steven de Groot - Schoonheid in organisaties
Lucien Engelen - Een heel klein boekje over Zorg 2.0
Klaas Koops - Innoveren kan beter

Overal op lezen
De ebooks zijn gemaakt in het epub-formaat, dat de meeste ereaders kunnen lezen. Op de computer lezen kan ook (met Digital Editions (gratis)) en ook iPhone, iPad en iPod zijn geschikte leesapparaten (met Stanza of TXTR).

Onbeperkt lezen
De ebooks bevatten geen leesbeveiliging. Dat betekent geen technische problemen en je kunt al je vrienden er mee verrassen. De capaciteit van de USB-stick is 128 Mb en je kunt hem onbeperkt hergebruiken.

De Managementstick biedt een unieke en laagdrempelige manier om kennis te maken met ebooks. Op deze usb stick staan vijf digitale managementboeken van uitgeverij Eburon, die op uiteenlopende apparaten gelezen kunnen worden: niet alleen op een pc of e-reader, maar bijvoorbeeld ook op een smartphone of iPad.
De digitale boeken op de Managementstick omvatten uiteenlopende onderwerpen, van verkoop en marketing tot innovatie en esthetisch verantwoord ondernemen. De vijf management ebooks op de Managementstick zijn:
Affilitate marketing (Wiebe de Jager)
Affiliate marketing is een vorm van online marketing die sterk in opkomst is. In dit boek wordt de ontwikkeling en toepassing van affiliate marketing besproken. Het is een toegankelijk geschreven gids voor zowel adverteerders als affiliates die zich bezig (gaan) houden met affiliate marketing.
Een heel klein boekje over Zorg 2.0 (Lucien Engelen)
In dit boekje schetst Lucien Engelen de contouren van een nieuwe manier van denken over de zorg. De lezer wordt uitgenodigd om mee te denken over hoe web 2.0 de zorg verandert en hoe zorg 2.0 concepten ingepast kunnen worden in de belevingswereld van artsen en zorgverleners.
Innoveren kan beter (Klaas Koops)
Bij innoveren gaat veel mis. Het zoeken naar een aanpak om innoveren te verbeteren is daarom van groot belang. In 'Innoveren kan beter' wordt een baanbrekende benadering gepresenteerd die het mogelijk maakt een optimale context voor innoveren te scheppen.
Schoonheid in organisaties (Steven de Groot )
Nederlandse organisaties zijn lelijk. Er werken lelijke mensen, die met lelijke motieven, in lelijke gebouwen en met lelijke processen lelijke producten en diensten voortbrengen. Steven de Groot laat in 'Schoonheid in organisaties' zien hoe het anders kan.
Verkoopkunst (Wim Aalbers )
Dit is geen leerboek maar een inspiratieboek, voor iedereen die iets met verkopen heeft. Het beschrijft wat topverkopers anders doen, om meer en vaker te scoren. Of het nu gaat om producten en diensten, of om ideeën en plannen. Verkoopkunst is overal.
De ebooks bevatten geen leesbeveiliging. Dat betekent geen technische problemen en u kunt al uw zakenrelaties ermee verrassen. De capaciteit van de USB-stick is 128 Mb en u kunt hem onbeperkt hergebruiken.

Subtitel
Vijf digitale managementboeken
Auteur(s)
Lucien Engelen, Klaas Koops, Steven de Groot, Wiebe de Jager, Wim Aalbers
ISBN
9789078124344
Jaar
2010
Uitvoering
ePub, op usb stick
Taal
NL

De eBookstick wordt geleverd in een fraai metalen geschenkdoosje met venster.

Reviews