Specificaties

7.8" e-reader met kleuren display
Artikelcode6949710304357

ONYX BOOX Nova 3 Color + Wacom stylus - 2e Kansje + hoes

Euro 419.99

Euro 329.99

exclusief btw

*Prijzen zijn inclusief btw

Deze e-reader is retour gekomen binnen de zichttermijn. Hij is dus alleen heel kort even uitgepakt, aangezet, getest en weer retour gestuurd.
Geheel 100% in orde dus, geen beschadigingen, geheel compleet, originele verpakking, terug naar de fabrieksinstellingen.

Onyx Boox Nova 3 Color, Kleurrijk, beschrijfbaar, draagbaar

Features:
  • Een 7,8 '' E Ink-kleurentablet met een nieuw Kaleido (Kaleido Plus) scherm
  • Verbeterd door het originele BOOX-algoritme
  • Ontspannende en oogvriendelijke kleuren laten zien
  • Met veelzijdige schrijf-, teken- en leesgereedschappen
  • Aangedreven door geavanceerde hardware en Android 10 open systeem
  • In een vlak, strak en praktisch design
  • Toegang tot Google Play Store


Display:
Parameters:

7.8 " Eink nieuw Kaleido-scherm (Kaleido Plus, 4096 kleuren) met AG-glazen platte lens

Resolutie (zwart / wit): 1404 x 1872 (300 dpi)

Resolutie (kleur): 468 x 624 (100 dpi)

Licht: voorlicht (koud licht)


Performance:
CPU: verbeterde Octa-core
RAM: 3 GB (LPDDR4X)
Geheugen: 32 GB (eMMC)
Touch: Wacom digitizer touch met de stylus (4096 niveaus drukgevoeligheid) + capacitieve touch
Batterij: 3150 mAh Polymeer Li-on


Connectiviteit:
Draadloze verbinding:
Wifi (802.11b / g / n / ac) 2.4G + 5G
Bluetooth BT 5.0

Uitbreidingsinterface: USB Type-C (ondersteuning voor OTG)
Knop: aan / uit, terug
Luidspreker: Ja
Mic: Ja


Afmetingen:
Hoogte: 197,3 mm
Breedte: 137 mm
Dikte: 7,7 mm
Gewicht: 265 gram


Software:
Besturingssysteem: Android 10.0
Documentenformaten: PDF (reflowable), PPT, EPUB, TXT, DJVU, HTML, RTF, FB2, DOC, MOBI, CHM ...
Afbeeldingsformaten: PNG, JPG, TIFF, BMP
Audioformaten: WAV, MP3
APP Store: BOOX Store, Google Play Store
Ondersteuning van DRM (apps van derden)


In de doos:
BOOX Nova3 Color
Styluspen
USB-C-kabel
Screenprotector
Snelstartgids
Garantiekaart


De nieuwe Kaleido, officieel Kaleido Plus genoemd, is de nieuwste 3e generatie van E Ink's Color ePaper-scherm. Het kan tot 3 keer betere kleurprestaties weergeven dan zijn vorige versies.
BOOX Nova3 Color met een 7,8 inch Kaleido Plus-scherm kan zachte 4.096 kleuren weergeven met een betere verzadiging en minder kleurverschuiving.

Beter gemaakt door BOOX Original Algorithm
Met het BOOX-kleuralgoritme kunt u optimaal genieten van het kleuren-E Ink-scherm bij het uitvoeren van een taak en het gemakkelijk te bekijken display ervaren.

Verander geweldige ideeën in kleurrijke tekens
Het kleurrijke notitiesysteem biedt meer kleur- en grafische opties en nieuwe functies.
U kunt dingen doen zoals notities maken, de les en vergadering opnemen voor audioweergave, handgeschreven notities zoeken, direct naar de belangrijkste punten springen en alle teksten omzetten in getypte notities.

Maak meesterwerken op flexibel canvas
Laat uw creativiteit de vrije loop in de BOOX Notes-app. Het horizontale canvas en verschillende kleuren en lagen zijn uitstekende hulpmiddelen om u te helpen artistieke werken te maken. U kunt ook de grootte van uw tekening aanpassen, handpalmherkenning uitschakelen en de lasso gebruiken om patronen te verplaatsen. Kleur vervolgens uw schetsen nauwkeurig in met de stylus met 4.096 drukgevoeligheidsniveaus.

Synchroniseren en bekijken op elk einde
Levendige werken maken is nog maar het begin. U kunt uw notities en krabbels op de achtergrond synchroniseren en ze op elk gewenst moment bekijken op mobiel en pc.

Maak belangrijke punten opmerkelijker
In combinatie met de vernieuwde engine die speciaal voor ePub-bestanden is gemaakt, wordt NeoReader de beste plek om originele ePub-stijlen te bekijken.
Lees grafieken met rood gemarkeerde cijfers, markeer teksten en foto's met kleuren en maak op creatieve manieren aantekeningen bij belangrijke punten.
U kunt ook PPT-, MOBI-, CBR-, CBZ-, PDF- en meer formaten openen in deze kleuren-e-reader.

Vang meer magische details
Met het 7,8-inch scherm verbeterd door het BOOX-algoritme, kan Nova3 Color levendigere details weergeven. Doe de verlichting aan en open kleurrijke strips, manga's en prentenboeken.
De geavanceerde CPU en WIFI 2.4G + 5G zullen pagina's laden en gegevens soepel overbrengen. Jouw avontuur begint met deze kleuren e-boeklezer en kan dagen duren dankzij de grote batterijcapaciteit.

Uw werkplek voor onderweg
Breng de lichtgewicht Nova3 Color mee en begin uw werk overal met de functies en apps die u nodig hebt.
Met voldoende opslagruimte van 3G + 32G, tal van ingebouwde apps en apps van derden en een schrijfstift ben je helemaal klaar voor een vruchtbare dag.

Deel boeken, notities en bestanden rechtstreeks
Tik op de knop Delen en kies een bestemming: Bluetooth, e-mail of andere apps van derden. Nova3 Color met het verbeterde systeem maakt delen heel eenvoudig.

Laten we samenvatten wat u krijgt met Nova3 Color

7.8inch E Ink Nieuw Kaleido-display
Met het nieuwste E Ink kleuren e-paper scherm, Kaleido Plus, kan Nova3 Color ontspannende 4.096 tinten weergeven met een betere verzadiging en helderheid.


BOOX origineel algoritme
Aangedreven door het algoritme van BOOX, toont Nova3 Color helderdere kleuren met minder ghosting. Bovendien kunt u de kleuren in Display Control aanpassen aan uw voorkeur.


Krachtig systeem voor het maken van notities en tekenen
De verbeterde Notes-app biedt een recorder, 16 kleuren, 5 penselen, 8 grafieken met 7 randstijlen, aanpasbaar canvas, lagen en meer. Het is gemaakt voor creativiteit en creatieve mensen zoals jij.


Verbeterd uitleessysteem
NeoReader is specifiek verbeterd om originele ePub-stijlen weer te geven. U kunt kleurrijke grafieken lezen en aantekeningen maken met meer tools. Open meer bestandsformaten. En gebruik OCR 5 keer per dag gratis zonder in te loggen en 10 keer per dag met inloggen op Onyx-account.


Nieuwste BOOX-firmware
De nieuwste BOOX-firmware in combinatie met de hardware en software van Nova3 Color maakt het gebruik van het apparaat intuïtiever en handiger.


Toonaangevende hardware
Dankzij de krachtige octa-core CPU, speaker, microfoon en verstelbare frontlampen laad je dingen sneller, luister je naar audio, neem je toespraken op en lees je boeken in elk licht.


Voldoende opslagruimte en batterij
Met 3 GB + 32 GB opslag en een 3150 mAh-batterij kan Nova3 duizenden boeken, notities en bestanden bevatten en gaat het wekenlang mee in de stand-bymodus met slechts één lading.


Android 10 flexibel systeem
Naast het gebruik van de handige standaard apps die zijn ontwikkeld voor BOOX-apparaten, kun je apps van derden installeren via de Google Play Store. Gebruik Google Drive om toegang te krijgen tot cloudbestanden of open Webtoon om strips te lezen; het is allemaal aan jou.


Geavanceerde synchronisatieservice
Nu kunt u notities en tekeningen op de achtergrond synchroniseren. En bekijk ze vervolgens op de computers (push.boox.com) en smartphones (BOOX Assistant.)


Meerdere handige manieren voor gegevensoverdracht
Zet boeken, afbeeldingen en webartikelen draadloos over met slechts één klik. U kunt Nova3 Color ook aansluiten op een pc via een USB-Type C-kabel om gegevens over te dragen.