<< Vorige


PocketBook Inkpad


De PocketBook Inkpad 840 heeft een groot 8"display mét LED verlichting.PocketBook Inkpad
8 inch vol plezier, dag en nacht!
PocketBook InkPad - 8-inch premium E Ink e-reader met LED-voorverlichting voor comfortabel lezen dag en nacht.

Optimaal formaat
Met PocketBook InkPad 8-inch kunt u meer gegevens weergeven op een enkele pagina. U kunt het lettertype moeiteloos vergroten en de pagina's regelmatig omslaan. PocketBook InkPad - de beste keuze voor het lezen van vakliteratuur, tijdschriften, werken met grafieken en tabellen, inclusief PDF en Djvu. PocketBook InkPad is perfect voor lezen op uw werkplek en thuis. Leerlingen en studenten waarderen een e-reader met dit formaat; het 8-inch scherm komt het dichtst in de buurt van het standaardformaat van de meeste studieboeken.

Uitzonderlijke beeldhelderheid
Het scherm van de PocketBook InkPad is gebaseerd op E Ink Pearl-technologie en heeft de hoogste schermresolutie van dergelijke apparaten - 1600x1200 pixels. Door de hoge resolutie kunt u het lettertype van minimum tot maximum instellen zonder aan duidelijkheid in te boeten. De uitzonderlijke beeldhelderheid biedt grandioos leesplezier en de eigenschap van de E Ink-schermen om alleen gereflecteerd licht te gebruiken, zorgt ervoor dat lezen volkomen veilig is voor uw ogen. Met de LED-verlichting aan de voorkant kunt u ook bij weinig licht lezen.

Creatief ontwerp
PocketBook InkPad is voorzien van een nieuw ontwerp; de gladde monolithische frontplaat van geborsteld antireflecterend materiaal maakt een elegante en verfijnde indruk. De rubberen band met knoppen aan de rechterkant van het scherm om pagina's om te slaan zorgt voor ultiem gebruiksgemak en laat bovendien de elegante stijl van de e-reader optimaal uitkomen. Formaat: 162,8 x 195,5 mm. Het apparaat is slechts 7,3 mm dik.

Gebruiksgemak
Een krachtige 1GHz CPU en 512 MB RAM om soepel pagina's om te slaan en de stabiele toepassing van welke app dan ook. 4 GB intern geheugen, uitbreidbaar tot 32 GB om uw favoriete boeken te bewaren in een grote bibliotheek die altijd binnen handbereik is. 2500 mAh-accu met veel vermogen voor wekenlang plezier zonder opladen.

Tal van mogelijkheden
De PocketBook InkPad combineert op harmonieuze wijze kenmerken en functies met maar één doel: comfortabel lezen in welke omgeving dan ook mogelijk maken. Tekst-naar-spraak en ook MP3-ondersteuning zorgen ervoor dat u kunt luisteren naar uw favoriete boeken en andere geluidsbestanden. Tevens zijn de geïntegreerde ABBYY Lingvo-woordenboeken onmisbaar bij de studie van vreemde talen. De geïntegreerde Wi-Fi-optie biedt ongelimiteerde mogelijkheden om uw favoriete boeken te bespreken in sociale netwerken via ReadRate. De geïntegreerde Dropbox-, Send-to-PocketBook- en PocketBook Sync-services zorgen voor de synchronisatie en overdracht van content naar het apparaat zonder te verbinden met een pc.
PocketBook InkPad heeft een verfijnd ontwerp en biedt de nieuwste oplossingen - een combinatie voor echt leesplezier.


Specificaties:

Beeldscherm
8-inch, 1600 x 1200 pixels, 250 dpi
Aanraakscherm
Ja, Capacitief (multi-sensor)
Voorverlichting (frontlight)
Ja
Grijstinten
16
Processor
1 GHz
Functioneel geheugen
512 MB
Flash-geheugen
4 GB (werkelijk geheugen kan afwijken, afhankelijk van de software-instellingen op uw apparaat)
Accu
Li-Ion, 3,7 V, 2500 mAh, tot één maand zonder op te laden (hierboven genoemde levensduur en waarden zijn afhankelijk van gebruiksmodus, verbindingen en instellingen)
Draadloze verbinding
Wi-Fi (802.11 b/g/n)
Uitbreidbaar geheugen
Micro SD tot 32 GB
Audio-uitgang
3,5 mm
Bestandsformaten (tekst)
PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML
Afbeeldings-formaten
JPEG, BMP, PNG, TIFF
Audio-indelingen
MP3
Text-To-Speech
Ja
Aanvullende kenmerken
ReadRate, DropBox, Send-to-PocketBook, Boekwinkel, Browser, Audiospeler, Rekenmachine, Kalender en klok, Chess, Woordenboek, Klondike, Fotoalbum, RSS Nieuws, Sudoku, Scribble
Kleur
Donkerbruin
Afmetingen
195,5 х 162,8 х 7,3 мм
Gewicht
350 g
Euro 219.00
Voorraad:Aantal