e-readers

 | 

6 inch e-readers

<< Vorige - Volgende >>


Kobo Glo HD


Allernieuwste e-reader met Carta display met zeer scherp contrast

Artikelcode: 0681495007080Kobo Glo HD
Kobo Glo HD verrijkt je leeservaring met een duidelijk 6 inch Carta E Ink HD touchscreen beeldscherm dat leest als een echt boek. Lees in direct zonlicht met het anti-reflectie scherm, of volledig in het donker met het ingebouwde en volledig aanpasbare ComfortLight-systeem. Kobo Glo HD is lichter dan een hardcover boek en heeft ruimte voor duizenden e-books. Neem je volledige boekencollectie mee waar je maar wilt en krijg op elk moment toegang tot nieuwe titels uit een catalogus van meer dan 4 miljoen boeken. En met 4 GB aan geheugen kan je tot wel 3.000 boeken opslaan.


Verrijk je leeservaring
Deze gebruiksvriendelijke eReader is de perfecte aanvulling op de leeservaring die je al kent en waar je van houdt! Geniet van extra comfort, gemak en personalisatie met Kobo Glo HD. Met het duidelijkste 6" HD E Ink touchscreen, dat net zo leest als een papieren pagina, leg je deze eReader niet meer weg.


Persoonlijk en comfortabel
Worden je ogen moe? Kies uit 48 lettergroottes voor meer comfort en uit 11 verschillende lettertypes voor een echt gepersonaliseerde leeservaring. De Kobo Glo HD brengt je leeservaring echt naar een hoger niveau, met aanpasbare marges, de mogelijkheid om passages te markeren en notities te maken en een ingebouwd woordenboek binnen handbereik. Bovendien kun je lezen in direct zonlicht met het niet-spiegelende scherm of in volledige duisternis met het ingebouwde, aanpasbare ComfortLight.


Lees direct
Heb je ooit laat op de avond een boek uitgelezen en wilde je direct in het volgende beginnen? Nu kan dat, met directe toegang tot Kobo's 24-uurs eBookstore via Wi-Fi. Geniet van meer dan 4 miljoen van de allerbeste eBooks binnen handbereik, dag en nacht. Weet je nog niet wat je volgende boek wordt? Ontdekken is gemakkelijk dankzij gepersonaliseerde aanbevelingen, gratis previews en recensies of door simpelweg te bladeren in de Kobo eBookstore.


Neem je eigen bibliotheek overal mee naartoe
Kobo Glo HD is lichter dan een gebonden boek en kan duizenden eBooks opslaan. Neem je gehele bibliotheek mee op vakantie of waar je ook naartoe gaat, en schakel gemakkelijk tussen eBooks voor een eenvoudigere, comfortabelere manier van lezen. Bovendien kun je door de batterijduur van tot wel 2 maanden een heel eBook lezen na één keer opladen. Zo heb je de vrijheid om de lader thuis te laten.


Verbreed je ervaring met eReading
Begin met lezen op je Kobo Glo HD en vervolg je ervaring op je smartphone, tablet of pc met de gratis Kobo App. Je zit nooit zonder je boek of toegang tot de 24-uurs eBookstore. Ook kun je met de gesynchroniseerde bladwijzerfunctie wisselen tussen apparaten zonder te vergeten waar je gebleven was.


Specificaties

Beeldscherm
- 6 inch Carta E Ink HD touchscreen beeldscherm
- Resolutie 1448 x 1072 pixels
- 300 ppi

Afmetingen
- 157 x 115 x 9.2 millimeter
- Gewicht 180 gram

Connectiviteit
- Wi-Fi 802.11 b/g/n
- Micro USB

Processor
- 1 GHz processor

Licht
- ComfortLight technologie

Opslag
- 4 GB geheugen

Batterij
- Batterijduur circa 2 maand wanneer Wi-Fi uitstaat

Ondersteunende formats
- eBooks EPUB, EPUB3, PDF en MOBI
- Images JPEG, GIF, PNG, BMP en TIFF
- Tekst TXT, HTML, XHTML en RTF
- Comic books CBZ en CBR

Talen
- Engels, Frans, Duits, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees en Japans

Kleur: Zwart
Merk: Kobo
Fabriekstype: Glo HD
EAN: 0681495007080
Euro 129.00
Voorraad:Aantal