Voorwaarden e-books-bon


Voorwaarden e-books-bon
  • De e-books-bon kunt u gebruiken bij de aanschaf van e-books bij e-bookweb.nl.
  • Mocht u in 1 bestelling van e-books niet het volledige bedrag van uw e-books-bon kunnen opmaken, dan ontvangt u per e-mail een nieuwe e-books-bon met het resterende bedrag. Deze nieuwe bon kunt u dan bij een volgende bestelling weer gebruiken.
  • De e-books-bon is in geen geval inwisselbaar voor geld en wordt niet retour genomen.
  • De e-books-bon heeft een geldigheid van 1 jaar vanaf datum ontvangst.

Werkwijze
Bestel eenvoudig door één van de onderstaande e-books-bonnen te selecteren en in het winkelwagentje te stoppen.
De digitale bon krijgt u, na bestelling per e-mail toegestuurd. U kunt er ook voor kiezen om de bon naar een ander e-mailadres te versturen.
Als daarbij een opmerking (bijvoorbeeld een felicitatie, afzender enz) geplaatst moet worden dan kunt u dat tijdens stap 2 van het bestelproces in het veld opmerkingen aangeven. Als de bon niet direct, maar op een bepaalde datum verstuurd moet worden, kunt u dat aangeven. Wij zullen ervoor zorgen dat de e-books-bon netjes op de door u gewenste datum en met de door u gewenste tekst naar het door u gewenste e-mail adres wordt gestuurd.

De e-books-bon bevat een code die u kunt gebruiken tijdens het bestelproces bij e-bookweb.nl.
Let op: de code is hoofdletter gevoelig, dus de code dient exact overgenomen te worden.

Korting voor leden
Als lid van e-bookweb.nl ontvangt u óók op de aanschaf van een e-books-bon korting! In dat geval kunt u beter de e-books-bon aanschaffen via e-bookweb.nl, alleen dan geldt de ledenkorting (echter ontvangt het lid dat de e-books-bon gebruikt niet nog eens de ledenkorting over de aankoop van e-books).

Voorbeeld:
U bent lid en koopt een e-books-bon van € 20,-. U betaalt als lid voor de e-books-bon maar € 18,-.
Als u vervolgens de bon gebruikt dan ontvangt u geen leden korting over de aankoop van de e-books, ook niet als het totale aankoopbedrag hoger is dan de waarde van de e-books-bon. Dit is op dit moment technisch nog niet mogelijk.
Ook als u de bon cadeau doet aan een ander lid van e-bookweb.nl zal geen korting gegeven worden wanneer de bon gebruikt wordt.
De leden korting wordt namelijk gegeven bij aanschaf van een e-books-bon.
Vervolg voorbeeld: De ontvanger van de e-booksbon van € 20,- is lid en koopt e-books t.w.v. € 18,-. --> Het lid ontvangt een e-books-bon van € 2,- retour.
Als het lid e-books zou aanschaffen t.w.v. € 25,- dan dient het lid € 5,- bij te betalen.